همه چیز در مورد شرکت هواپیمایی ایرباس
شرکت های هواپیمایی های بسیار زیادی وجود دارد که می تواند با استفاده از آن ها سفر خود را آغاز کنید و با خیال راحت به مقصد خود برسید. بخاطر همین ما سعی کرده ایم یکی از بهترین شرکت های همواپیمایی معروف دنیا را به شما معرفی کنیم. در وبلاگ بلیط هواپیما در مورد همه چیز در مورد شرکت هواپیمایی ایرباس بیشتر می گوییم
اولین گزینه ای که هنگام یک تعطیلات چند روزه به ذهنمان خطور می کند، سفر رفتن است. تجربه ای هیجان انگیز، خاطره انگیز و از طرفی آرامش بخش که تا سال ها از خوبی ها و تک تک لحظه هایش تعریف می کنیم. این که سفر را چگونه برویم از مسئله های اصلی مربوط به سفر است که به سلیقه، شرایط و آنچه که به دنبال آن هستیم مربوط می شود. اگر سفر هوایی به دلیل راحتی و کوتاهی مسیر گزینه انتخابی ما است، انتخاب آژانس هوایی مناسب مورد بعدی است که باید در مورد آن تصمیم گیری نمود.
فراموش نکنیم که به تازگی ایران ایر همکاری با ایرباس را از سر گرفته و حالا شما با داشتن یک بلیط هواپیما شیراز یا حتیخرید بلیط هواپیما ارزان می توانید یکی از این پرنده های جسور را از نزدیک ببینید و یک سفر فوق العاده را با آنها تجربه کنید! علاوه بر خدمات رفاهی ارائه شده از سوی یک شرت هواپیمایی، هواپیمایی که آن ها استفاده می کنند در سفرمان تاثیر گذار خواهد بود. در ادامه یادداشت آشنایی با شرکت هواپیمایی ایرباس با یکی از غول های صنعت هواپیما سازی جهان، شرکت هواپیما سازی ایرباس، آشنا می شویم. .
تاریخچه
در سال ۱۹۵۶ میلادی و پس از جنگ جهانی دوم، شرکت های اروپایی برای رقابت با شرکت های آمریکایی و همچنین بازسازی صنایع آسیب دیده خود در نمایشگاه هوایی برگزار شده در پاریس نیاز به یک هواپیمای مسافربری جدید را اعلام نمودند. طی این نشست ها و مذاکرات، دولت بریتانیا برای طراحی هواپیمای ایرباس با شرکت های فرانسوی برگه و نورد به مذاکره پرداخت.
در سال ۱۹۷۰ شرکت ایرباس افتتاح شد و توانست ۲ سال بعد اولین مدل تجاری هواپیمای A300 را به بازار جهانی عرضه نماید. از کار های مهمی که این شرکت برای بالا بردن شانس رقابت خود با دیگر همتایان خود مانند بوئینگ آمریکایی انجام داد به این موارد می توان اشاره نمود:
- استفاده از مواد کامپوزیت در سطح وسیع در بدنه و سازه هواپیما،
- استفاده از کامپیوتر در سامانه کنترل با نام Fly by Wire و
- دو نفره کردن خلبان.
باید اشاره نمود که بعد ها استفاده از این تکنولوژی ها به استانداردهای صنعت هواپیما سازی تبدیل شدند.
Comments
Post a Comment